Overslaan naar content

Heb jij lef en ben je leergierig?

Wij hebben alle ervaring en kennis in huis! Word onze nieuwe topper!

Alle vacatures bij Laserparts.

FunctietitelWerkmodelLocatie
Meewerkend Voorman CNC FrezenOp locatie
  • Bergeijk, Noord-Brabant, Nederland
Bekijk vacature
Medewerker ProductieOp locatie
  • Bergeijk, Noord-Brabant, Nederland
Bekijk vacature
Laser OperatorOp locatie
  • Bergeijk, Noord-Brabant, Nederland
Bekijk vacature
BBL LeerlingOp locatie
  • Bergeijk, Noord-Brabant, Nederland
Bekijk vacature
Meewerkend Voorman CNC Frezen
Op locatie
  • Bergeijk, Noord-Brabant, Nederland
Medewerker Productie
Op locatie
  • Bergeijk, Noord-Brabant, Nederland
Laser Operator
Op locatie
  • Bergeijk, Noord-Brabant, Nederland
BBL Leerling
Op locatie
  • Bergeijk, Noord-Brabant, Nederland

Het vak leren! Daarvoor moet je bij Laserparts zijn. Zelf ben ik hier begonnen als vakantiekracht. Met de juiste ondersteuning en opleidingen heb ik door kunnen groeien tot wat ik nu ben, directeur van Laserparts.

Ervaring is belangrijk in ons vak. Maar iedereen moet wel de kans krijgen om deze ervaring op te doen. Daar investeren wij bij Laserparts graag in.

Ervaring is mooi meegenomen. Motivatie vinden wij veel belangrijker!

- Johan Hoeks, Directeur

Ons aanstormend talent

Olav

Ik deed een sportopleiding, maar dat was niet helemaal wat ik zocht. Via een vriend kwam ik bij Laserparts uit. Hier heb ik mijn plekje gevonden en ben ik druk bezig met een BBL opleiding.  

Laserparts is een gezellig bedrijf waar iedereen goed met elkaar omgaat. Dat vind ik belangrijk.  

Wat ik verder wil? Ik wil Operator van de plaatlaser worden en ik wil een MBO niveau 3 opleiding gaan volgen als ik met deze klaar ben. En het is fijn dat Laserparts mij hierin steunt!

Tieme

Drie jaar geleden ben ik als vakantiewerker begonnen bij Laserparts, inmiddels heb ik mijn opleiding Mechanical Operator A afgerond. En ik ben nog niet uitgeleerd!

Ik ben bij Laserparts goed opgevangen en alle collega's staan altijd klaar voor hulp of uitleg. Zo heb ik snel veel geleerd.

Als het aan mij ligt is mijn volgende stap om te leren de machines te programmeren. En uiteindelijk natuurlijk Directeur worden, haha!

BBL of stage? Dit ga je bij ons doen!

In de productie hebben wij twee specialismes. Plaatlasersnijden en Buislasersnijden. De eerste stap is dat je leert om onze machines volledig zelfstandig te bedienen. Je leert niet alleen over de machine, maar ook over materialen en kwaliteit. Wil je verder leren? Dat kan binnen laserparts. Denk aan het programmeren van de machines, werkvoorbereiding, engineering of teamleider in de productie. Kortom, een diversiteit aan mogelijkheden.

Over Laserparts:

Wij zijn Laserparts. Specialisten in lasersnijden én samenwerken. Wij zijn 'Part of your Team’. Zowel met elkaar als met onze klanten. Samen denken we in oplossingen, samen steken we de handen uit de mouwen en we zijn dan ook samen trots op het resultaat.

Dat doen we vanuit Bergeijk. Onze werkvloer bestaat uit een hecht team van zo’n 25 collega’s en een geavanceerd machinepark. Wij gaan voor de hoogste kwaliteit, korte levertijden en goede service.

Zoals we met onze klanten omgaan, gaan we ook met elkaar om: Informeel, gezellig en afspraak is afspraak.

 Als je bij ons start, laten we je eerst kennismaken met ons bedrijf. Je loopt met alle afdelingen mee zodat je iedereen leert kennen en weet wat we allemaal doen. Vanuit daar gaan we kijken welke richting het best bij je past. Leuk, afwisselend en afgestemd op jouw interesse en talent.

 Zo word jij een belangrijk part of our team!

Part of our team!

Hard werken wisselen we bij Laserparts regelmatig af met gezelligheid! Ben jij het volgende feestje ook van de partij?

Solliciteren?

Meteen na je sollicitatie ontvang je van ons de bevestiging dat wij alles goed hebben ontvangen. Je hoort vervolgens binnen een week van ons of wij je uitnodigen voor een kennismaking. Waarom een week? Soms ontvangen we veel reacties en hebben we even nodig om deze goed te verwerken. Soms staat een vacature pas net op onze website en willen we nog even afwachten of er meer sollicitaties binnen komen.

Tijdens een eerste kennismaking kijken we samen of de klik er is. Wanneer deze er is plannen we snel een vervolg. Dit kan in de vorm van een tweede gesprek met rondleiding, maar het kan ook zijn dat we je uitnodigen om een keer een dagdeel mee te lopen. Op deze manier krijg jij gevoel bij de sfeer binnen ons bedrijf.